Bedrijfsreportages

Ondernemers hebben vaak foto's nodig, want anno 2019 is een eigen website voor veel bedrijven een must, evenals het goed bijhouden daarvan. U wilt als bedrijf toch graag via de website laten zien waar u voor staat, wat uw dienst of product is, wie de mensen zijn die er werken en welke sfeer het bedrijf uitademt? U moet de kracht van een beeld niet onderschatten, het kan u klanten kosten, of klanten opleveren !

Social media zijn krachtige instrumenten om uw cliënten te bereiken en te binden. Voor alle verschillende media (Facebook, Google, Instagram, Twitter etc.) gelden verschillende eisen qua formaat en resolutie. Ridder Fotografie weet de weg om uw uitingen op social media kracht bij te zetten met mooie, pakkende beelden.

Wij luisteren goed naar u en stellen samen met u een plan op van de reportage die moet worden gemaakt en hoe de foto's eruit moeten gaan zien. Of het nou gaat om de zakelijke portretfoto's van uw collega's, of om diensten of het productieproces, wij maken uw foto's voor website of brochure. Voor het beste resultaat is tijd nodig, tijd voor de uitvoering van een plan, gebaseerd op een idee. Wacht dus niet te lang met het betrekken van de fotograaf bij de plannen van nieuwe foto's!