Bedrijfsfotograaf

 

Voor bedrijven is het belangrijk om een goede bedrijfsfotograaf in te huren. Bedrijfsfotografie laat zien waar uw bedrijf voor staat, wie er werken, welke sfeer het uitademt en ook erg belangrijk, wat uw bedrijf doet. Onze bedrijfsfotograaf zorgt ervoor dat uw klanten een goed beeld krijgen van uw bedrijf. Bent u niet helemaal tevreden met de eerste foto’s? We gaan net zo lang door tot u echt tevreden bent.

  • Uw klanten proeven de sfeer van uw bedrijf
  • Ervaren fotograaf op locatie of in onze studio
  • Het eindresultaat pas bereikt als u echt tevreden bent
  • Bewerkte foto’s in verschillende bestandsformaten

Tarieven van onze bedrijfsfotograaf

Wilt u een bedrijfsfotograaf inhuren voor een reportage van uw bedrijf en wilt u weten hoeveel dit gaat kosten? Bij Ridder Fotografie werken we over het algemeen met een vast uurtarief van € 95,- exclusief btw. Voor onze bedrijfsreportages zijn de kosten nader overeen te komen, afhankelijk van uw wensen. Neem gerust contact met ons op om een offerte aan te vragen. Hierin geven we aan hoeveel de opdracht gaat kosten. Wilt u weten wat de tarieven zijn voor andere opdrachten, zoals portretfoto’s en interieurfoto’s? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Bedrijfsfotograaf aan het werk

Bij Ridder Fotografie zetten we uw wensen op nummer 1! We vinden het belangrijk dat u en uw bedrijf tevreden zijn met de foto’s die gemaakt zijn door onze bedrijfsfotograaf. Voorafgaand aan de fotoshoot stellen we een offerte op en gaan we met u in gesprek om een plan op te stellen voor de reportage. We luisteren goed naar uw wensen, zodat we het beste eindresultaat bereiken. Gaat u akkoord? Dan zetten we een datum vast voor ons bezoek.

Zodra de bedrijfsfotoshoot klaar is, nemen we de foto’s door en kiezen we de bedrijfsfoto’s die u ontvangt. De foto’s bewerken we na, zo zorgen we bijvoorbeeld dat de kleuren beter uitkomen of dat de helderheid er beter uitziet. We leveren de bestanden, indien gewenst, aan in diverse bestandsformaten. U plaatst ze dan gerust op uw website, social media of banners.

Waarom bedrijfsfotografie?

Reportages laten maken door een bedrijfsfotograaf kan resulteren in meer klanten. Met bedrijfsfotografie laat u aan uw klanten zien wat voor bedrijf het is. Wat verkopen jullie? Wie werken er? Mensen hechten hier waarde aan en binden zich sneller aan bedrijven waar ze meer over weten en meer van zien. Het is dus ook voor uw bedrijf belangrijk om de juiste foto’s te hebben.

Werkgebied

Onze bedrijfsfotograaf fotografeert onder andere in:

  • Nijkerk
  • Bunschoten
  • Huizen
  • Biddinghuizen
  • Nunspeet
  • Dronten

Contact met Ridder Fotografie

Wilt u graag een mooie en zakelijke bedrijfsreportage laten maken door onze bedrijfsfotograaf? Neem dan gerust contact met ons op via info@ridder-fotografie.nl of via onderstaande knoppen.

Het portfolio van onze bedrijfsfotograaf

Hieronder bekijkt u het portfolio van onze bedrijfsfotograaf. Bedrijven waar hij zoal voor heeft gefotografeerd, zijn: iClicks, Trendy Woodshop, doorSchor, Dockweiler, HRM Works4U, Lamond en Juwelier Niels Christoffels. Bent u ook geïnteresseerd in ons andere werk? Bekijk dan ons portfolio.